Samarbetspartners

CreativePC Systems

Creative PC är ett 30-årigt IT-företag som ligger i mitten av Finland, men har kunder över hela Finland. CreaSecurity är ett koncept som förtaget har skapat, vi gör allt ifrån enklare anpassningar till specialbyggda kameraövervakningssystem för krävande applikationer.

Huvudsakliga marknader: Finland


 

g2 Security Research Group

Distributör av avancerade intrångslarm och leverantör av dolda och mobila system för ljud- och bildövervakning.

Huvudsakliga marknader: Globalt med exklusiva rättigheter i Storbritannien


 

GPS Perimeterlarm Solutions

GPS Perimeterlarm Solutions är ett svenskt företag med omfattande erfarenhet av applikationer och installationer av perimeterlarm system för utomhusbruk. Med över 25 års erfarenhet inom branschen har företaget en bred erfarenhet inom många typer av perimetersystem. GPS Perimeterlarm Solutions är aktiva på en internationell marknad och har exklusiva rättigheter att sälja vFence F-501 och S-500 i Saudiarabien.

Huvudsakliga marknader: Globalt


 

Ikaros Geollit

Fristående konsult

Huvudsakliga marknader: Sverige


 

Indusec

Indusec verkar på den globala säkerhetsmarknaden med en rad olika samarbetspartners. Våra kunder omspänner ett brett register inom såväl civila som militära områden.

Huvudsakliga marknader: Kina


 

Kentima

Kentima utvecklar, tillverkar och säljer avancerade produkter för automations- och säkerhetsbranschen. Företagets höga kvalitet återspeglas i de unika, kostnadseffektiva och flexibla produkter vi levererar.

Huvudsakliga marknader: Globalt


 

Last Mile Communication

Last Mile Communication levererar standard och kundanpassade kommunikations- och säkerhetslösningar inom CCTV för alla industriella miljöer på land och till sjöss. Vanliga segment är sjöfart, vatten och avlopp, transporter, kraft, olja och gas och andra branscher som ställer högsta krav på kvalitet, stabilitet och säkerhet.

Huvudsakliga marknader: Norge


 

Mirasys

Mirasys är en av de ledande leverantörerna inom videohanteringsprogramvara för kameraövervakning. Mirasys samarbetar med ledande distributörer, systemintegratörer och säkerhetstjänstleverantörer på en global marknad. Företaget levererar också en en bred blandning av tjänster i form av träning, support, rådgivning och systemdesign till försäljnings- och teknikpartners samt slutkunder.

Huvudsakliga marknader: Globalt


 

Port Suppliers Group

Port Suppliers Group levererar fender och angöringsutrustning med kunskap och engagemang.

Huvudsakliga marknader: Skandinavien


 

Saker International Ltd

Kompletta säkerhetslösningar till en rimlig kostnad är hjärtat i vår verksamhet. Med rätt blanding av säkerhetstjänster och produkter håller Saker personal, byggnader och tillgångar säkra, med lägsta installations- och underhållskostnader. Vårt konsortium av högt kvalificerade och erfarna företag ger oss möjlighet att hantera såväl enkla som komplicerade krav med bästa pris och prestanda.

Huvudsakliga marknader: Mellanöstern


 

Seetec

Seetec har över 13 års erfarenhet av att skapa kraftfulla IP-videohanteringssystem och applikationer. Det är därför många kunder från olika marknader och branscher har förtroende för lösningar från SeeTec och gör SeeTec till en av de ledande företagen för IP-baserad kameraövervakning. Från stadsövervakning i Georgien till hamnskydd i Hamburg - räkna med att SeeTec levererar flexibilitet och tillförlitlighet.

Huvudsakliga marknader: Globalt


 

Zenita

Zenita är specialiserade på larm och säkerhetssystem där användaren ställer höga krav. Vi arbetar med såväl konventionella fasta larmanläggningar som mobila system. Vi konstruerar, installerar och utför service på allt från små enkla anläggningar till stora integrerade högsäkerhetssystem.

Huvudsakliga marknader: Sverige


 

© Embsec AB 2013